Tijdregistratie

TIJDREGISTRATIE

Digitalisering van tijdregistratie betekent aan de ene kant van papieren weekbriefjes, losse verlofkaarten, losse verlofoverzichten, spreadsheets etc. naar een tijd- en kostenbesparende digitale werktijden administratie aan de andere kant. 

 

Kortom met onze tijdregistratie software en hardware, stemt u al met al niet alleen uren af, maar digitaliseert u ook uw personeelsplanning en werktijdregeling (CAO). 

Maak het u zelf makkelijk

U overweegt tijd te gaan registreren? Wellicht heeft u al een vorm van tijdregistratie (analoge prikklok)? Maak het uzelf dan gemakkelijk en kies daarom voor een geautomatiseerde oplossing van Tenso Software. 

 

Hoeveel tijdwinst zou u daarmee opleveren als u deze gegevens niet alleen zou kunnen uitwisselen met uw accountant maar ook met uw salarisverwerking.

Cloud of Lokaal

We bieden tijdregistratie niet alleen in de Cloud maar ook lokaal (on-premise) op uw eigen server. Kortom aan u de keuze. 

 

 

 

 

Koppelingen

Gegevensuitwisseling tussen onze tijdregistratie software alsmede software van derden. Denk hierbij aan koppelingen met HRM, ERP alsmede financiële pakketten.

We hebben koppelingen met zowel Afas, Unit4 als Exact. Bovendien met Loket.nl, ADP, PMT en Groeneveld 

Complexiteit eenvoudig gemaakt

Werktijdregelingen kunnen zeer complex zijn. Desondanks ervaart u het gemak van onze tijdregistratie software.

Bespaar TIJD

Zowel overwerk alsmede toeslagen worden automatisch berekend. Met één druk op de knop alle totalen bij elkaar in één overzicht.

Gebruiksvriendelijk

Bij software geldt in het bijzonder dat het gebruiksvriendelijk moet zijn. Gemak maar ook eenvoud staat centraal. 

Betaalbaar

Goede software en hardware hoeft niet duur te zijn. Laat u overtuigen van de functionaliteit en verbazen over de prijs.

Wij maken TIJD voor u vrij! 

Virtueel, Chronologisch achteraf, via de APP of tijdregistratie terminal? 

Tijdregistratie 

U kunt op 3 verschillende manieren tijd registreren. Ten eerste via de virtuele terminal in de software. Ten tweede achteraf begin-, eindtijd en gewerkte uren op projecten registreren. Tenslotte via een fysieke tijdregistratie terminal.

 

Bovendien kunnen ze naast en door elkaar gebruikt worden. Zo kunt u uw begintijd ingeven via de fysieke tijdregistratie terminal en de eindtijd met behulp van de app. 

 

Bovendien geldt dit ook wanneer u verschillende locaties heeft. Ook dan kunnen de verschillende methodes door elkaar gebruikt worden. Ofwel inklokken op de ene locatie en uitklokken op de andere locatie. Tenslotte kunt u per medewerker aangegeven welke methode van registreren ze mogen gebruiken.

Aanvangstijd en eindtijd 

Afrondingen

Start de dag direct bij het inklokken en eindigt het direct bij het uitklokken? 

 

Veelgehoorde opmerkingen zijn namelijk: ” Er is pas sprake van overwerk wanneer men meer dan 15 minuten boven de norm werkt”, “Ze gaan eerst nog koffie drinken voordat ze aan het werk gaan”, “aan het eind van de dag blijven ze vaak nog even kletsen en klokken als laatste pas uit”.

 

Komen deze uitspraken u bekend voor? Dan kunnen afrondingen u hierbij uitstekend helpen. Door begin- en eindtijd automatisch af te laten ronden, bespaart u zeer veel tijd met achteraf corrigeren.

Automatisch of klokken? 

Pauze 

Aan het eind van de werkdag automatisch een pauze laten berekenen? Of toch liever in- en uitklokken bij pauzes?

 

Enerzijds kunnen we op basis van een werkdag de software automatisch laten berekenen hoeveel pauze tijd in mindering gebracht dient te worden. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen het begin en einde van de pauze te laten klokken.

 

Een derde methodiek is dit een combinatie van bovenstaande methodes te doen.

 

Ook voor de pauze geldt dat u de verschillende methodieken door elkaar heen kunt gebruiken zodat u een perfecte afstemming heeft binnen uw organisatie. 

Werktijd en compensatieregelingen 

Overwerk | Toeslagen 

Werktijd en compensatieregelingen zoals overwerk, toeslagen, tijd voor tijd, kunnen zeer complex en daardoor tijdrovend zijn deze op de juiste wijze te verwerken.

 

Neem nu de vergoedingen structuur volgens Transport en Logistiek Nederland. Deze bestaat onder andere uit vergoedingen die gekoppeld zijn aan tijdstippen, hoeveelheid gewerkte tijd, verblijfkosten, overnachtingen, zon- en feestdagen. 

 

Het kost niet alleen veel tijd maar ook nauwkeurigheid deze correct te registreren. Door de registratie te automatiseren bespaart u veel tijd en voldoet u ook aan de wet- en regelgeving. 

 

TLN werktijd

Ziekte- en verzuimregistratie 

Afwezigheid-registratie 

Registreer eenvoudig de afwezigheid zoals verlof, ziekte, tandarts, bijzonder verlof etc.

 

Van aanvraag tot en met goedkeuring, allemaal geregeld zonder losse briefjes, verlofkaarten of overzichten. In de dagelijks bijgewerkte kalender ziet u in één overzicht alle afwezigheden van uw medewerkers. 

 

Maak het uzelf nog makkelijker en gebruik de online aanvraag en goedkeuringsprocedure.

 

Exporteer uw kalender eenvoudig naar Google, Apple, Outlook (iCal). 

Personeelsplanning 

Planning 

Met de planningsmodule kunt u uw personeelsplanning flexibel organiseren.

 

Lange afstemmingsprocedures zijn verleden tijd omdat individuele roosters altijd en overal online beschikbaar zijn. Snel en eenvoudig een planning maken op basis van beschikbaarheid van de medewerkers, arbeidstijdenwet en of normuren. 

Hierbij wordt rekening gehouden met eventuele afwezigheden, normuren en inzetbaarheid in uren van uw medewerker.

 

Maak in een paar klikken een nieuwe planning aan. Sleep vervolgens eenvoudig medewerkers in een personeelsplan. Krijg daarnaast direct een melding wanneer een persoon ingepland wordt, maar dit niet mogelijk is.  

Projecten, klanten, activiteiten

Projectregistratie 

Aan de ene kant inzicht in tijdregistratie van uw medewerkers en aan de andere kant meer inzicht in uw projecten?

 

Registreer niet alleen de begin- en eindtijd. Maar registreer ook de tijden op basis van projecten, klanten, kostenplaatsen en activiteiten. 

 

Niet alleen bieden we u een krachtig hulpmiddel voor tijdregistratie. Maar daarnaast ook projectbeheer en controlling. 

 

Invoer is zeer eenvoudig. Gebruik hiervoor onze tijdregistratie terminal met barcode scanner. Of direct in de software met de virtuele terminal, stopwatch of via de app.

Aan- en afwezigheidsoverzicht 

Calamiteiten 

Wie zijn er binnen en wie is afwezig? 

 

Bij een calamiteit is noodzakelijk hier direct antwoord op te kunnen krijgen. Bij een calamiteit in het bijzonder is er geen ruimte voor tijdverlies. Als gevolg daarvan moet er direct inzage zijn in wie er wel en wie er niet is.

 

Het aanwezigheidsoverzicht biedt u direct inzicht. Selecteer eenvoudig op afdeling of locatie als u specifiek naar iemand op zoek bent. 

 

Het aanwezigheidsoverzicht wordt niet alleen ingezet bij calamiteiten maar wordt ook vaak gebruikt ter ondersteuning voor de receptie.

 

U kunt het ook uitstekend inzetten voor uw bezoekersregistratie. 

Registratie voor uw buitendienst 

Mobiele registratie 

Tijdregistratie en projectregistratie ook wanneer u veel onderweg bent.

 

Niet alleen registratie via de virtuele terminal en de tijdregistratie terminal is mogelijk. Maar ook registratie met behulp van de mobiele app. 

 

Kortom, of u nu op zakenreis, op een bouwplaats of bij een klant bent, profiteer van de flexibiliteit van mobiele werktijd registratie. De APP is gratis te downloaden en is beschikbaar voor zowel Android als IPhone.


LAAT ONS WETEN

Vertel ons waarnaar u op zoek bent. 

Aan de ene kant weten we dat werktijdregelingen zeer complex kunnen zijn. Als gevolg van de complexiteit, horen we vaak van klanten dat ze bepaalde regelingen wel handmatig blijven registreren. Aan de andere kant hebben we zeer veel ervaring met zeer uiteenlopende CAO’s. We gaan daarom dan ook graag samen met u de uitdaging aan. 

Immers, wat heeft u aan een geautomatiseerde tijdregistratie oplossing als u alsnog handmatig berekeningen moet uitvoeren.


Kunnen we u helpen? 

Onderwerp
Onderwerp
Informatie aanvraag
Demo versie aanvraag
Afspraak maken

ADRES:

Spegelt 6 

5674 CD Nuenen

OPENINGSTIJDEN:

09:00 tot 17:00 uur 

TELEFOON:

040 – 290 65 20