Implementatie

DIENSTVERLENING

We helpen u graag met onze kennis

Opleiding

Kennis van de oplossing zorgt er voor dat u het maximale uit uw investering haalt. We bieden u opleidingen van klassikaal tot maatwerk.

Consultancy

We helpen u graag de gekozen oplossing optimaal af te stemmen op uw eisen en wensen. Installatie en uitleg behoren tot de basis.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen die die verder gaan dan de standaard, dan helpen we u graag deze samen met u te realiseren.

MAAK OPTIMAAL GEBRUIK VAN ONZE OPLOSSING

We delen graag onze kennis met u 

PROJECTAANPAK

KEUZE VRIJHEID

U hebt de keuze om de oplossing enerzijds volledig gebruiksklaar door ons op te laten leveren. Anderzijds kunt u er ook voor kiezen voor onze Training on the job principe. In dat geval gaan we samen met u de software inrichten. Waar gaat uw voorkeur naar uit.

KENMERKEND 

KORTE DOORLOOPTIJD 

Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de korte doorlooptijden. Enerzijds zijn onze oplossingen door hun gebruiksvriendelijkheid eenvoudig aan te leren. Anderzijds is de software door de flexibiliteit en aangeboden functionaliteit zeer veelzijdig en kunnen de meest uiteenlopende eisen en wensen eenvoudig binnen de software worden toegepast.

EERSTE STAP

INVENTARISATIE 

Waar u ook voor kiest, hoe groot of klein het project ook mag zijn. We gaan altijd van start met een inventarisatie van uw eisen en wensen. Dit geeft een goed beeld van uw verwachtingen en vormt de basis van de juiste inrichting tot aan de oplevering.

INVOERING 

KENNIS OVERDRACHT 

Wanneer we een goed beeld hebben van uw wensen kunnen we aan de slag. Samen met u gaan we de software inrichten. Hierbij ligt de nadruk op kennisoverdracht van de oplossing. We kunnen op de traditionele manier vooraf de software inrichten en uitleggen hoe alles werkt. Of we doen het samen met u en u ziet direct hoe het werkt. Onze ervaring leert dat u op deze wijze meer opsteekt en minder kosten maakt.

TESTEN

OPLEVERING 

Voordat we overgaan tot oplevering adviseren we de nieuwe omgeving te testen. In de testfase komen eventuele gewenste aanpassingen naar boven. Deze kunnen dan eenvoudig worden doorgevoerd zonder de medewerkers daarmee lastig te vallen.

Vertel ons waarnaar u op zoek bent.