Oplossingen

Workforce management in moderne software

Allereerst, stop met aparte lijstjes. Maar combineer en integreer. Onze oplossingen kunnen zowel zelfstandig als gecombineerd gebruikt worden. Vooral in combinatie bieden ze de toegevoegde waarde waarnaar u op zoek bent. Kortom, start met tijd en geld besparen. 

Met een druk op de knop direct de uren, overwerk, tijd voor tijd, toeslagen etc. inzichtelijk. Daarnaast inzicht in de planning en beschikbaarheid van de mensen. Maar ook weten hoe het project vordert. En als u de medewerkers toch al in het systeem hebt staan, waarom dan niet meteen combineren met de toegangscontrole.

Wat kunt u zoal van ons verwachten?

Hieronder treft u een korte opsomming van functionaliteiten die u kunt verwachten

Werktijden en CAO

Registreer niet alleen de begin- en eindtijd, maar laat de software ook uw werktijdregelingen op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier verwerken.

Pauze

Registratie van de pauze kan automatisch, met behulp van de tijdregistratie terminal, via de software (virtuele terminal) of via de APP. Kortom welke manier past het beste in uw situatie.

Afronding

Stel automatische afrondingen in van de begin- en of eindtijd. Daarmee voorkomt u veel handmatige aanpassingen. Alsmede eventuele onterechte aanspraken op overwerk.

Start met TIJD besparen 

Wat als u aan de ene kant uw urenregistratie, planning, ziekte- en verlofregistratie, overwerk, onregelmatigheidstoeslagen, aanwezigheidsoverzicht zou kunnen integreren in een en hetzelfde software pakket? 

 

U daarnaast direct inzicht heeft in de registratie op projecten, klanten en activiteiten. Evenals uitwisseling mogelijk is met uw financieel pakket, salarisverwerking en of ERP pakket. 

 

Dat maakt dat u niet meer hoeft te werken met losse lijstjes. Bovendien gaat u over van losse gegevens naar managementinformatie. Kortom alle relevante informatie verzameld binnen een applicatie. 

 

Dit bespaart u niet alleen TIJD maar ook GELD.  

Mobiele registratie

Heeft u buitendienst medewerkers, service monteurs, chauffeurs? Laat ook hen eenvoudig hun uren registreren met behulp van de app.

Tijdregistratie terminal

Op basis van een tijdregistratie terminal start voor veel bedrijven het tijd registreren. Registratie kan op basis van RFID alsmede vingerprint scanning.

Barcode

Wilt u zowel begin- en eindtijd, als op klant, project of activiteit registeren? Maak het u dan nog makkelijker door te registreren met barcode scanning.

PLANNING

Beschikbaarheid 

Personeelsplanning op basis van beschikbaarheid van de medewerkers. Hierbij rekening houdend met onder andere verlof, ziekte etc. Medewerkers kunnen daarnaast hun voorkeur aangeven welke diensten ze graag zouden willen werken. 

Roosterdiensten

U kunt de planning afstemmen op zowel eenmalige alsmede terugkerende roosters. U kunt ook individuele roosters instellen. U kunt per rooster tevens aangeven hoeveel medewerkers ingeroosterd dienen te zijn.

Drag & Drop

Met behulp van drag & drop kunt u eenvoudig medewerkers direct op een rooster plaatsen. Aan de ene kant ziet u direct of het roosterplan voldoende bezetting heeft. Aan de andere kant krijgt u direct een melding wanneer een plaatsing niet past. 

TOEGANGSCONTROLE

Gemak 

In eerste instantie wordt bij toegangscontrole vaak alleen aan de buitendeuren gedacht. Echter ook voor de binnendeuren kan het een welkome uitkomst zijn. Denk aan de serverruimte, archief, magazijn etc.

Ontgrendel deuren eenvoudig met badge of vingerprint in plaats van een sleutel. 

Einde sleutelplan

Sleutel kwijt of deze wordt niet ingeleverd. Als gevolg hiervan sloten vervangen en sleutelplan aanpassen? Voorkom dit door inzet van RFID of vingerprint scanning. U verwijdert in de software eenvoudig het badge nummer, vingerprint of blokkeert de toegang van de medewerker. 

Veiligheid

Voorkom dat onbevoegde zomaar binnen kunnen lopen. Veiligheid staat immers voorop. Bepaal door middel van tijd- en toegangsschema’s wie op welk tijdstip toegang krijgt tot welke deur. Beheer eenvoudig vanuit de software de aansturing van de hardware. Ook als u meerdere locaties heeft.

Vertel ons waarnaar u op zoek bent.