Toegangscontrole

TOEGANGS-

CONTROLE

Integratie van toegangscontrole met uw tijdregistratie betekent niet alleen een betere beveiliging van uw pand, maar biedt u daarnaast ook meer eenvoud in het beheer van uw systemen.  

 

Immers, u hoeft nu maar binnen één systeem uw werknemers te beheren in plaats van twee aparte en losstaande systemen. Tevens biedt het u direct inzicht in de aanwezigheid van uw medewerkers en bezoekers.

Verhoog de beveiliging van uw pand

Kan iedereen zomaar uw pand binnen treden? Staan er regelmatig zijdeuren open of op een kier? Wilt u ruimtes afsluiten voor onbevoegde? Kunt u deze vragen bevestigend beantwoorden, dan bieden onze oplossingen voor toegangscontrole daarmee voor u de uitkomst.

 

Hoeveel gemak levert het u op om werknemersgegevens maar op één plek in te voeren en te beheren?

Sleutels of RFID

Werkt u nog met een sleutelplan? Vervangt u de sloten wanneer sleutels kwijt zijn? Is het niet veel eenvoudiger uw medewerkers een sleutelhanger (keyfob) of een badge te geven waarmee de deur geopend kan worden?

 

 

 

 

Beheer

Beheer van uw toegang was nog nooit zo eenvoudig. In de software kunt u aangeven wie op welk tijdstip door welke deur wel of niet naar binnen mag.

Medewerker verlaat de organisatie? Hij of zij is zijn badge of keyfob kwijt? Verwijder deze dan eenvoudig uit de software.

Complexiteit eenvoudig gemaakt

Verhoog enerzijds de beveiliging van uw pand en vereenvoudig anderzijds de toegang voor uw medewerkers.

Bespaar TIJD

Medewerker gegevens voor zowel toegang als tijdregistratie in één centrale database. Dit maakt het beheer wel heel eenvoudig.

Gebruiksvriendelijk

Wijs eenvoudig uw medewerkers toe aan het juiste toegangscontrole plan. Dit bepaald door welke deur uw medewerker wel of niet mag.  

Betaalbaar

Goede software en hardware hoeft niet duur te zijn. Laat u overtuigen van de functionaliteit en verbazen over de prijs.

Een veilige werkplek voor iedereen! 

Enkele functionaliteiten 

Combineer uw tijdregistratie met toegangscontrole. Maak vervolgens toegangsplannen op basis van deuren in combinatie met tijdstippen. Koppel deze plannen aansluitend aan uw medewerkers. Ook voor de toegangscontrole geldt, geen ingewikkelde software maar eenvoudig in beheer.

U kunt op zeer eenvoudige wijze zowel in de software als fysiek op locatie het aantal deurlezers uitbreiden. Hiermee bieden we u voor nu en voor de toekomst een zeer schaalbare oplossing.

Vertel ons waarnaar u op zoek bent.