Datafox

Over Datafox

Tenso Software levert sinds jaar en dag hardware op het gebied van tijdregistratie en toegangscontrole van het merk Datafox. Hardware van Datafox is een onderdeel van Datafox GmbH.

Datafox is producent van vaste, mobiele apparaten en industriële terminals voor het gebruik  van tijdregistratie, toegangscontrole, het verzamelen van machine data-informatie en het voertuig data-informatie / Telematica. 

Datafox Evo 4.3

Onze Datafox EVO 4.3 terminal is een echte alleskunner met een aluminium frame, een robuust hard glazen oppervlak dat vrij door u ontworpen kan worden en een aanpasbare toetsenbord indeling! De Datafox 4.3 is niet alleen geschikt voor tijdregistratie, maar kan ook uitstekend ingezet worden voor project registratie. De terminal kan voorzien worden van een ingebouwde toegangscontrole module voor maximaal 8 deuren.

Datafox Evo 3.5

De EVO 3.5 Pure Terminal is het alternatief voor prijsbewuste klanten. Het stelt nieuwe normen in de prijs/prestatieverhouding zonder functionele beperkingen. Tijdregistratie, orderregistratie en toegangscontrole tot 8 deuren worden ondersteund. De terminal kan in elke IT-oplossing worden geïntegreerd met behulp van de installatie- en communicatie tools van Datafox.

Vertel ons waarnaar u op zoek bent. 

WAAR ZETTEN WE DATAFOX TERMINALS IN

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN 

RETAIL 

SUPERMARKT

In samenwerking met Retail Solutions bieden we een zeer innovatieve oplossing op het gebied van tijdregistratie en toegangscontrole voor supermarkten. U treft onze oplossing o.a. bij de Vomar, Intratuin, Jan Linders, Jumbo, Coppelmans en AH.

Vomar

RETAIL 

VOMAR

Sinds 2015 wordt er in alle supermarkten van Vomar de tijden van de medewerkers geregistreerd met behulp van onze Datafox Tijdregistratie terminals. Eind 2015 is men ook binnen het distributiecentrum van Vomar overgestapt op onze tijdregistratie terminals van Datafox.

RETAIL 

Jan Linders

Jan Linders is een zelfstandige supermarktketen met 59 supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Eind 2018 heeft Jan Linders met een 3 tal winkels een pilot gedraaid om vervolgens begin 2019 alle winkels te voorzien van onze terminals.

Binnen het distributiecentrum werken ze ook met onze oplossing voor toegangscontrole.

Jan Linders
Intratuin

RETAIL 

INTRATUIN

Na een uitgebreide selectie procedure heeft Intratuin Nederland de voorkeur gegeven aan de tijdregistratie oplossing van Tenso Software.

Vertel ons waarnaar u op zoek bent.