Over ons

Wij gaan met de tijd mee

Tenso Software is in 2004 gestart met als doelstelling om de tot dan toe gescheiden markten van tijdregistratie en urenregistratie bij elkaar te brengen. Tot dan toe leverde de gevestigde partijen of tijdregistratie of urenregistratie (ook wel urenverantwoording genoemd).

Verschil

U vraagt zich wellicht af wat het verschil is tussen deze twee manieren van registreren. Kortweg gezegd komt tijdregistratie neer op het registreren van aanvangstijden, vertrektijden, pauzes etc.. Urenregistratie houdt zich meer bezig met de vraag “welke werkzaamheden zijn er verricht en hoeveel tijd is hieraan besteed?”

Innovatief

In 2004 zijn we dan ook gestart met het leveren van oplossingen waarbij tijdregistratie en urenverantwoording als geïntegreerde oplossing centraal stonden. Door de jaren heen zijn we ons steeds blijven richten op het creëren van innovatieve oplossingen. Zo zijn we de eerste leverancier op de Nederlandse markt die tijdregistratie terminals aanbiedt die voorzien zijn van GPRS/GSM. Dit betekent dat men niet meer afhankelijk is van een locale netwerkverbinding en men toch in staat is realtime over de geklokte tijden te kunnen beschikken. “En terminals met USB dan?” Onze terminals kunnen ook voorzien worden van een USB poort. In dat geval is er geen netwerkverbinding benodigd maar men heeft pas de beschikking over de geklokte tijden op het moment dat de USB stick uitgelezen is. Ook leveren we een zeer praktische oplossing voor tijdregistratie en urenverantwoording met behulp van de mobiele telefoon op basis van een app. Deze oplosssing leent zich bij uitstek voor medewerkers in de buitendienst. Zo hebben we een opmaat gemaakte oplossing voor de schoonmaakbranche en beveiliging.

Gebruiksvriendelijk

Kortom, Tenso Software biedt een breed gamma van tijdregistratie en urenregistratie producten en oplossingen aan, van prikklok, RFID- en biometrische tijdregistratieterminals tot een modern en zeer gebruikersvriendelijke software pakket dat beantwoordt aan de verschillende behoefte in de bedrijfswereld. We staan dan ook garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De oplossingen zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en wordt door ruim 500 bedrijven dagelijks gebruikt.