Over ons

LEUK KENNIS TE MAKEN

Over Ons 

Tenso Software is in 2004 gestart met het leveren van oplossingen voor workforce management en toegangscontrole. In de beginjaren lag de focus in het bijzonder op de overheid en semi-overheid. Vervolgens hebben we in 2008 tevens de stap naar het MKB gemaakt. Intussen werken ruim 300 bedrijven in Nederland met onze oplossingen. 

 

Met de merken Smart Time, AskDANTE, Datafox en Codeks leveren we een totaal oplossing op het gebied van Tijdregistratie, Planning, Projectregistratie en toegangscontrole.Missie

Wij maken TIJD voor u vrij. 

Deze zin omvat precies wat we als bedrijf voor onze klanten willen betekenen. Enerzijds staat bij onze oplossingen tijd besparen centraal. Anderzijds zijn we graag bereid samen met u naar de juiste oplossing voor uw bedrijf te kijken. 

Visie

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Bedrijven moeten met deze veranderingen mee kunnen veranderen. Dit betekent dat we aan de ene kant voorop willen lopen op gebied van techniek en flexibiliteit. En aan de andere kant stellen we zeer hoge eisen aan de business partners waarmee we samenwerken.WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN

Onze Kernwaarde 

VOORUITSTREVEND 

INNOVEREN

Innovatie is steeds ons doel. Maar hoe realiseren we dat? Aan de ene kant luisteren we heel goed naar onze klanten. Aan de andere kant dagen we de ontwikkelaars steeds uit de wensen uit de markt te vertalen naar bruikbare oplossingen. 

INTUÏTIEF ONTWERP 

GEBRUIKSVRIENDELIJK 

Gebruiksvriendelijkheid van de software wordt enerzijds bepaald door het grafisch ontwerp van de software. Anderzijds moet voor een gebruiker de software eenvoudig te gebruiken zijn.

FUNCTIONALITEIT

UW EISEN EN WENSEN 

Uw eisen en wensen ten aanzien van functionaliteiten en gebruik moeten voorop staan. De oplossing moet hier vervolgens dus op aansluiten. De oplossing moet tenslotte flexibel genoeg zijn om aan uw eisen en wensen te kunnen voldoen.

KLANTTEVREDENHEID 

BETROKKEN 

We denken graag mee met onze klanten. Enerzijds delen we graag onze ervaring die we opgedaan hebben bij soortgelijke bedrijven. Of Kijken juist vanuit een ander gezichtspunt naar een vraagstuk. Ook als de oplossing in gebruik is, kunt u bij ons terecht met vragen.

SAMENWERKINGEN

BUSINESS PARTNERS 

Onze oplossingen kunnen we alleen bieden door een zeer nauwe samenwerking met onze business partners. De business partners met wie we samenwerken bieden ieder op hun vakgebied iets unieks. Daarnaast zijn ze zorgvuldig geselecteerd op flexibiliteit. Verder hebben ze allen een lange termijn visie die aansluit op onze visie. 

Contact Tenso Software

Kom in contact met ons 

Daag ons uit