Planning

PLANNING

Ook eenvoudig en flexibel uw personeelsplanning online organiseren? Met slechts enkele klikken een planning creëren en ten slotte publiceren. Bovendien zijn alle gegevens zoals normuren, beschikbaarheden, afwezigheden en namen van medewerkers vanuit de software beschikbaar. 

 

Door middel van het vrijgeven van de roosters, zijn deze direct voor de medewerkers (online) beschikbaar. 

 

Met iCal kunnen roosters bovendien worden overgedragen naar andere agenda’s (bijvoorbeeld Apple, Thunderbird, Windows Outlook, Google).

Plan uw medewerkers 

Maak gemakkelijk maar ook snel een planning. Hierbij onder andere rekening houdend met de beschikbaarheid van de medewerkers. Door middel van het drag & drop principe verdeelt u eenvoudig medewerkers uit de werknemerslijst over de te plannen roosterdiensten. Tenslotte kunt u medewerkers makkelijk inroosteren op individuele roosters of ploegendiensten.

Ploegen planning

Werkt u met verschillende ploegendiensten? Maak in dat geval de verschillende ploegen aan. Koppel tenslotte de medewerker aan het juiste rooster. De software laat u direct weten als er een conflict is ten gevolge van de werktijden. Of wanneer een medewerker ziek of met verlof is waardoor de medewerker niet op deze ploeg ingezet kan worden. 

 

 

 

 

Individuele rooster

Maak roosters op basis van contractuele uren van de medewerker. Laat daarnaast medewerkers via Employee Self Service inschrijven op open roosterdiensten. Dit verkort immers de afstem procedure aanzienlijk. Publiceer de planning, waardoor deze zichtbaar wordt voor de medewerker.

 

 

 

Plannen eenvoudig gemaakt

Planning software kan al met al zeer ingewikkeld zijn. Het kan echter ook anders. Het is ten slotte de bedoeling dat de software u efficiënter kan laten werken. Het voor u gemakkelijker maakt. Dus niet complexer.

Bespaar TIJD

Plan medewerkers op basis van beschikbaarheid en contracturen. Ofwel laat medewerkers inschrijven op open roosterdiensten. 

Gebruiksvriendelijk

De planning is online beschikbaar. Daarnaast kunt u eenvoudig een planning maken door middel van Drag & Drop principe. Bovendien is het in meerdere talen beschikbaar. 

Betaalbaar

Goede software en hardware hoeft ten slotte niet duur te zijn. Laat u daarom overtuigen van de functionaliteit. En daarnaast verbazen over de prijs.

Wilt u meer zien? PLAN dan samen met ons een afspraak! 

Enkele functionaliteiten 

Klik & sleep. Maak vervolgens een planning in enkele minuten. Geen ingewikkelde software of lange afstemmings-procedures meer. Maar plan eenvoudig op basis van beschikbaarheid, arbeidstijdenwet en contracturen.

Vertel ons waarnaar u op zoek bent.