Projectregistratie

PROJECTREGISTRATIE

Boek niet alleen uw begin en eindtijd. Maar boek ook uw projecttijden op klanten, kostenplaatsen en of activiteiten. Budgetteer enerzijds uw project en anderzijds de uren van uw medewerkers.

 

Op deze wijze heeft u namelijk een zeer krachtige tool voor uw urenregistratie, salarisverwerking, boekhouding, projectmanagement en Controlling.

 

Houd grip op uw projecten

U wilt aan de ene kant weten hoeveel tijd er nu daadwerkelijk aan een project besteed is. Aan de andere kant wilt u ook grip houden op de kosten van uw personeel.

 

Integratie van urenregistratie op projecten, registratie van de werktijden, en bovendien planning, maakt onze projectregistratie oplossing zeer compleet. 

Registratie achteraf 

Met behulp van de virtuele terminal kunt u uw registratie op projecten achteraf ingeven. We noemen dit ook wel chronologisch achteraf boeken van de uren.  

Registratie realtime

Registreer direct bij aanvang uw projecttijden door middel van de app, tijdregistratie terminal, virtuele terminal of barcode. Kortom keuze genoeg. 

Project registratie eenvoudig gemaakt

Wanneer uw medewerker dagelijks gebruikmaakt van onze software, dan mogen de eisen hoog zijn. Niet alleen mogen de eisen hoog zijn, maar ook de gebruiksvriendelijkheid speelt dan een belangrijke rol.

Bespaar TIJD

Met enkele klikken uw uren geregistreerd op het juiste project, klant en of activiteit. het registreren moet immers geen taak op zich zijn. 

Gebruiksvriendelijk

Zowel Budgetten, uren, planning, evenals ziekte en verlof bijeengebracht in één oplossing. Kortom alle relevante gegevens direct voorhanden. 

Betaalbaar

Goede software en hardware hoeft niet duur te zijn. Laat u ten eerste overtuigen van de functionaliteit en ten tweede verbazen over de prijs.

Breng uw PROJECT tot een goed einde 

Functies die u helpen in het managen van projecten

Aan de ene kant direct antwoord op de vraag of het project nog op schema ligt. Aan de andere kant de mogelijkheid om tijdig te kunnen corrigeren daar waar nodig. Uitgebreide rapportage mogelijkheden bieden u bovendien direct alle relevante gegevens over uw projecten. 

 

Kortom inzicht in de realisatie versus budgettering. En daarmee ook de winstgevendheid van het project.

Registreer uw uren op klanten, projecten en daarnaast op activiteiten. Bovendien wordt de urenregistratie op projecten hiermee een belangrijk hulpmiddel voor facturering, projectbeheer en controlling.

Noteer uw projecttijden waar en wanneer u wilt. 

Door middel van uitgebreide rapportage mogelijkheden kunt u uitgebreide analyses van alle geregistreerde tijden uitvoeren.

Vervolgens heeft u ook direct een juiste onderbouwing voor de facturatie en verantwoording naar uw opdrachtgever(s). Maar ook voor het tijdig bijsturen van een project.

Bepaal welke projecturen wel en welke niet factureerbaar zijn. Bepaal bovendien aan de hand van het budget en realisatie waar verbeteringen behaald kunnen worden. Maar ook de verschillende mogelijkheden van registreren draagt bij aan een hogere productiviteit. 

Koppelingen bieden u onder andere de mogelijkheid om alle gegevens uit de software uit te wisselen met andere systemen zoals boekhouding, ERP, en of HRM. Op deze wijze bieden we u de perfecte oplossing voor zowel project- en projectmanagement. Als ook voor facturering en  projectbeheersing.

LAAT ONS WETEN

Vertel ons waarnaar u op zoek bent.