Grip op Tijd en Personeelskosten

TIJDREGISTRATIE

Overwerk

Toeslagen

Verlof

Personeelskosten

Tijd

GRIP OP

Cloud oplossingen

GPRS Terminals

Smartphone App

Employee Self Service

Software op uw PC en Server

OVERAL

tijdregistratie demo

Tijdregistratie, de meerwaarde.

Herkent u dit? Bent u door alle parttime-, flex- en overwerkuren van de werknemers het overzicht kwijt? Of krijgt u alle cao-regelingen en salarispakketten niet meer inzichtelijk? Stap dan nu over op onze gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie en verzamel, beheer en verwerk de gewerkte tijd gemakkelijker dan ooit tevoren. Ga voor de tijdregistratie van Tenso Software.

Demo aanvragen Contact

Waar, Wanneer en hoe U het wilt!

On Premise

Houdt u het beheer liever binnen de eigen organisatie? Kies dan voor onze on premise oplossing en draai de software op uw eigen server.

Cloud

Wilt u overal en op ieder moment toegang tot uw tijdregistratie, maar liever de software niet intern installeren? Kies dan voor Tenso in de cloud.

Mobile

Onderweg en geen computer tot uw beschikking? Geen probleem! Toegang tot de volledige tijd- en projectregistratie via uw mobiele telefoon.

Webbased

Wilt u de software wel in eigen beheer maar tegelijkertijd ook overal toegang tot uw administratie? Dan is onze webbased oplossing voor u de uitkomst.

Toegangscontrole

Op zoek naar een betrouwbare toegangscontrole? Tenso Software heeft diverse oplossingen.

Lees Meer

Veelgestelde vragen

De tijdregistratie oplossingen van Tenso Software besparen u tijd en kosten. U krijgt snel en eenvoudig inzicht van werktijden, toeslagen en verlof.

Tenso Software heeft als uitgangspunt: maak het simpel, dat werkt het beste. De oplossingen die wij bieden zijn dan ook robust door de eenvoud.

Ook hier staan wij voor u klaar. Mocht u wensen hebben die specifiek voor uw bedrijf gelden, dan gaan wij aan de slag om hier een passende oplossing voor te maken.

Zij gingen u voor