Tijdregistratie

Compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd!

Start nu met Smart TimeContact

Bespaar Tijd & Geld

tijdregistratie demo

Herkent u dit? Bent u door alle parttime-, flex- en overwerkuren van de werknemers het overzicht kwijt? Of krijgt u alle cao-regelingen en salarispakketten niet meer inzichtelijk? Stap dan nu over op onze gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie en verzamel, beheer en verwerk de gewerkte tijd gemakkelijker dan ooit tevoren. Ga voor de tijdregistratie van Tenso Software.

Demo aanvragen Contact

 

 

De Voordelen

Gebruiksvriendelijk

Met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke software heeft u snel inzicht. Laagdrempelig in gebruik, maar wel volledig inzicht.

Besparen

Onze tijdregistratie bespaart zowel tijd als geld. Met de software heeft u snel en moeiteloos inzicht, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt concentreren.

Plannen

Maak gemakkelijk inzichtelijke planningen en verlies nooit meer de gewerkte tijd van uw werknemers uit het oog.

Ziekteregistratie

Krijg zonder veel eigen uitzoekwerk inzicht in het ziekteverzuim van uw personeel.

Implementatie

Tenso neemt alles voor u uit handen en verzorgt een snelle kostenbesparende implementatie. Bij ons geen dagenlange implementaties, want met onze methodiek kunt u met uw nieuwe tijdregistratiesysteem al binnen een halve dag up and running zijn.

Inzicht

De software geeft een gedetailleerd inzicht in uw volledige tijdregistratieadministratie. Ervaar een altijd overzichtelijk inzicht binnen handbereik.

Verlofregistratie

Verlofaanvragen zijn een vaak terugkomend onderdeel van uw personeelsadministratie. Het correct registreren en verwerken hiervan kost veel tijd. Met Tenso Software registreert, verwerkt en controleert u verlofregistraties snel en gemakkelijk.

Betaalbaar

Onze tijdregistratie bespaart zowel tijd als geld. Met de software heeft u snel en moeiteloos inzicht, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt concentreren.

Waar, Wanneer en hoe U het wilt!

On Premise

Houdt u het beheer liever binnen de eigen organisatie? Kies dan voor onze on premise oplossing en draai de software op uw eigen server.

Cloud

Wilt u overal en op ieder moment toegang tot uw tijdregistratie, maar liever de software niet intern installeren? Kies dan voor Tenso in de cloud.

Mobile

Onderweg en geen computer tot uw beschikking? Geen probleem! Toegang tot de volledige tijd- en projectregistratie via uw mobiele telefoon.

Webbased

Wilt u de software wel in eigen beheer maar tegelijkertijd ook overal toegang tot uw administratie? Dan is onze webbased oplossing voor u de uitkomst.

Toegangscontrole

Op zoek naar een betrouwbare toegangscontrole? Tenso Software heeft diverse oplossingen.

Lees Meer

Veelgestelde vragen

De tijdregistratie oplossingen van Tenso Software besparen u tijd en kosten. U krijgt snel en eenvoudig inzicht van werktijden, toeslagen en verlof.

Tenso Software heeft als uitgangspunt: maak het simpel, dat werkt het beste. De oplossingen die wij bieden zijn dan ook robust door de eenvoud.

Ook hier staan wij voor u klaar. Mocht u wensen hebben die specifiek voor uw bedrijf gelden, dan gaan wij aan de slag om hier een passende oplossing voor te maken.

Zij gingen u voor