Blog

Urenregistratie voor transport

TRANSPORT

Transportbedrijven hebben te maken met veel regels, toeslagen en locaties. Tijd registreren is daarom in de branche een vak apart. Wij hebben geluisterd en gekeken naar deze branche.

Overal

In de transportwereld is het belangrijk te begrijpen dat medewerkers niet op 1 locatie werken. Een chauffeur kan overal zijn. En dat begrijpen wij. Met onze Smartphone App is het mogelijk om overal tijd te registreren. Op dit nu in Nederland of in Italië is, dat maakt niet uit.

Uw Chauffeurs kunnen tijd boeken, aangeven of ze overnachten of juist weer thuis komen.

Toeslagen

In de wereld van transport kennen we diverse toeslagen. Afhankelijk van de gemaakte rit gelden er andere regels. Zo is het tijdstip van vertrek en aankomst bepalend welke toeslag er geldig is.

Onze oplossing heeft deze ingrediënten in zich. Heeft u naast deze uitgebreide regels nog specifieke bedrijfsregels? Laat het ons weten.

Export

Wij begrijpen dat tijd registreren en de toeslagen vastleggen maar 1 kant van het verhaal is. De verzamelde gegevens moeten ook leesbaar zijn door degenen die zorgen voor de verloning.

Binnen onze Smart Time oplossing is het eenvoudig mogelijk om specifieke rapporten op te bouwen en deze in de juiste vorm te exporteren.

Heeft u interesse in een demo?

DEMOCONTACT