Blog

Tijdregistratiesysteem

tijdregistratietijdsregistratiesysteem of tijdregistratiesoftware.

Tenso Software heeft diverse oplossingen om uw tijdregistratie eenvoudiger en met name efficiënter te maken. De software is flexibel en betrouwbaar. Ook de vraag of onze software op mobiele apparatuur werkt of webbased gebruikt kan worden, beantwoorden wij met ja! Het tijdregistratiesysteem van Tenso Software werkt voor U!

Kijk voor meer informatie op onze tijdsregistratiesystemen page!

Gebruiksvriendelijk

Met de intuïtieve en gebruiksvriendelijke software heeft u snel inzicht. Laagdrempelig in gebruik, maar wel volledig inzicht.

Besparen

Onze tijdregistratie bespaart zowel tijd als geld. Met de software heeft u snel en moeiteloos inzicht, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt concentreren.

Plannen

Maak gemakkelijk inzichtelijke planningen en verlies nooit meer de gewerkte tijd van uw werknemers uit het oog.

Ziekteregistratie

Krijg zonder veel eigen uitzoekwerk inzicht in het ziekteverzuim van uw personeel.

Implementatie

Tenso neemt alles voor u uit handen en verzorgt een snelle kostenbesparende implementatie. Bij ons geen dagenlange implementaties, want met onze methodiek kunt u met uw nieuwe tijdregistratiesysteem al binnen een halve dag up and running zijn.

Inzicht

De software geeft een gedetailleerd inzicht in uw volledige tijdregistratieadministratie. Ervaar een altijd overzichtelijk inzicht binnen handbereik.

Verlofregistratie

Verlofaanvragen zijn een vaak terugkomend onderdeel van uw personeelsadministratie. Het correct registreren en verwerken hiervan kost veel tijd. Met Tenso Software registreert, verwerkt en controleert u verlofregistraties snel en gemakkelijk.