Blog

Maritiem Museum

tijdregistratie in musea

 

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

(bron: http://www.maritiemmuseum.nl/)

 

 

Tijdregistratie is overal terug te vinden. Logisch. Tijd is geld..  Er zijn veel systemen te vinden die prima doen wat ze in eerste instantie beloven te doen. Maar dat is dan ook alles. Wilt u meer uit de software halen, dan zal over het algemeen er een stevig kostenplaatje tegenover staan. Bij TensoSoftware denken we daar heel anders over. Zodra de software geïnstalleerd is en perfect functioneert met de hardware heeft u alle ruimte en tijd om te bekijken of uw wensen naar voren komen. Natuurlijk bespreken we van-te-voren wat u exact wilt hebben zodat u snel van start kunt.

Of het nu gaat om Tijdregistratie, Urenregistratie, toeslagen, overwerk, verlofregistratie of overuren. Het maakt niet uit. Tenso Software zorgt er voor dat u tevreden bent.