Blog

Tandartsenpraktijk Schoffelen maakt vanaf nu gebruik van Smart Time.

Tandartsenpraktijk Schoffelen maakt vanaf nu gebruik van Smart Time.

Op zoek naar een goed tijdregistratie pakket zijn diverse partijen voorbij gekomen en getest. Het bleek lastig te zijn om een perfect aansluitend pakket te vinden dat ook nog eens doet wat het belooft. Na een flinke omweg kwam deze klant bij ons terecht met de vraag of wij konden helpen.

Ons pakket heet Smart Time. De naam zegt het al. Het gaat hier om een slim pakket waarbij de grens niet makkelijk te bereiken is. Vrijwel elke tijdregistratievraag kunnen we met onze software beantwoorden. Welke diensten u ook heeft, ze zijn te registreren in Smart Time.

smart time professional

De belangrijkste vraag die gesteld werd en maar niet ingevuld kon worden door andere partijen was het benutten van specifieke dag roosters. In onze software is het uitermate eenvoudig om specifieke dagroosters of zelfs weekroosters te maken. Elk dagrooster kan zijn eigen afronding, pauzemomenten, normtijd en berekening hebben. Eigenlijk verschilt dit niet veel met de opbouw van weekroosters. Ook daar zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Naast de uiterst flexibele en ruime mogelijkheden binnen de software levert de software de mogelijkheid om verlof, ziekte en andere afwezigheidsredenen in beeld te brengen. Ook overuren, toeslaguren en andere bijzonderheden zijn prima weer te geven. Uiteindelijk brengt de rapportgenerator alles bij elkaar om (bijvoorbeeld) te versturen naar uw salarisadministratie.

Duidelijke rapporten en overzichten in Smart Time PRO

Wilt u ook effectiever omgaan met de besteedde tijd aan tijdregistratie? Neem dan even contact op en we laten u graag zien hoe onze software voor u kan werken. Heeft u bijzondere wensen of vraagt u zich af of specifieke functies in onze software beschikbaar zijn? Bel 040-2906520, mail of vraag meteen een demo aan.