Blog

Struik Holland

tijdregistratie bij Struik Holland

Struik Holland en Tijdregsitratie van Tenso Software

Al meer dan 80 jaar heeft Struik zich ontwikkeld als specialist op het gebied van grondbewerking en heeft inmiddels al vele innovaties op zijn naam staan. Wat ooit begon als smederij, is inmiddels uitgegroeid tot een moderne fabriek waar dagelijks hoogwaardige machines geproduceerd worden die hun weg vinden naar de gebruikers in meer dan 76 landen. (bron: http://www.struikholland.nl/)

 

 

Sinds een aantal jaar maar Struik Holland gebruik van onze tijdregistratiesoftware en hardware. Belangrijk voor hen was het verkrijgen van inzicht met betrekking tot de gewerkte uren. Dit is in onze software een vanzelfsprekendheid en een basisonderdeel. Naast het registreren van de gewerkte uren is het namelijk erg eenvoudig om overuren, verlofuren, ziekteverzuim en toeslagen bij te houden.

Rapportages, exporteren en inzicht voor de medewerkers zijn mogelijkheden in onze software. Heeft u interesse om onze tijdregistratie in te zetten binnen uw bedrijf? Neem gerust contact op via telefoon (040-2906520) of via de contact pagina. We nodigen u ook uit om onze demo te testen deze kunt u hier vinden.