Blog

Smart Time Plus

smart time

Smart time Plus is een zeer prijsgunstige instapmogelijkheid voor de KMO in een elektronisch tijdregistratiesysteem. Met deze Kit kan u onmiddellijk van start gaan en u in de wereld van tijdregistratie begeven. Het gebruiksgemak, de eenvoudige installatie, de uitbreidbaarheid (database kan steeds behouden blijven) en de prijs zijn de belangrijkste troeven van deze Smart Time samenstelling. Bent u nog niet overtuigd, vraag een gratis demo aan, en overtuig uzelf.

Heeft u geen dataverbinding mogelijkheden naar uw PC op de plaats waar uw Tijdregistratieterminal moet komen  ?  Wenst u de terminal in uw netwerk te integreren ?

Geen probleem, de oplossing is deze kit Smart Time Plus met de NTA 560 terminal, deze kan in deze uitvoering standaard zowel in een TCP/IP omgeving geplaatst worden als via een USB verbinding. Uw boekingen gaan over het netwerk of kunnen opgeslagen worden op de terminal en later op een USB stick overgebracht worden, geheel automatisch. 

Smart Time Pus Tijdregistratie optie  vingerprint

U wenst meer zekerheid : Kies dan Smart Time Plus met de biometrische (vingerprint) tijdregistratieterminal NTB960 of de NTB980. Deze terminal is met een hoogwaardige optische CMOS-sensor van 500 dpi uitgerust en kan zowel 1:n identificatie als 1:1 verificatie aan. Uiteraad heeft hij ook alle mogelijkheden van de NTA560 zoals een TCP/IP en USB poort om in iedere omgeving ingezet te kunnen worden en de proximity lezer zodat u steeds kunt boeken ook bij die waar de vingerprint niet gelezen kan worden.

Smart Time is tweemaal toekomst zeker !

Indien uw eisen voor tijdregistratie in de toekomst groter worden is het steeds mogelijk om het bestaande pakket te UPGRADEN naar de krachtigere SMART TIME PRO software paketten.

Uw Smart Time tijdregistratie terminals kan u behouden want ze zijn hiermee volledig compatibel.

Functies zoals inzage in de tijdtellers en het saldo hiervan, afwezigheidsingave zijn in de terminal reeds geïmplementeerd.

Heeft u nog verdere vragen over deze terminals of over de mogelijkheden en specificaties van onze software kunt u ons steeds contacteren.