Service

Tenso staat altijd voor u klaar

Ervaring

Ruim 11 jaar ervaring in het leveren van oplossingen op maat. De klantenlijst bestaat intussen uit meer dan 200 bedrijven.

Deskundig

Van eenvoudige tijdregistratie tot complexe CAO-regelingen. We weten waar we over praten en helpen u graag onze oplossing af te stemmen op uw eisen en wensen.

Betrokken

Ook als u al werkt met onze oplossing, staat u er niet alleen voor. Heeft u vragen dan wordt u uitstekend geholpen door onze helpdesk.

Full-Service

De oplossingen die Tenso Software biedt bestaat uit het leveren van tijdregistratie software in combinatie met tijdregistratie hardware, toegangscontrole en planning.

Om deze zo efficiënt en effectief mogelijk binnen uw organisatie tot zijn recht te laten komen, richten de aangeboden oplossing in op de eisen en wensen die binnen uw organisatie van toepassingen zijn.

Maar daar blijft het niet bij. De ervaring leert dat onze klanten het ook waarderen terug te kunnen vallen op onze expertise wanneer de oplossing al in gebruik is. Immers de tijd staat niet stil, wetgeving verandert maar ook organisaties veranderen. Om nu en in de toekomst optimaal gebruik te (blijven) maken van de gekozen oplossing, bieden we u de volgende vormen van dienstverlening aan:

  • Installatie en inrichting software
  • Helpdesk ondersteuning
  • Consultancy en advies

Tenso Software biedt u niet alleen de hardware en de software maar ook de ondersteuning om nu en in de toekomst optimaal de gekozen oplossing in te kunnen zetten en er gebruik van te maken. 

Kortom, dit is wat we verstaan onder full-service.

 

Welke vragen worden het meest gesteld?

Hoe voeg ik een vingerprint toe?
80%
Hoe voeg ik een nieuwe roosterdienst toe?
65%
Hoe verwijder ik een medewerker uit de tijdregistratie terminal?
75%
Kan ik een ploegendienst toevoegen?
60%
Onze CAO is aangepast, wat nu?
70%

Helpdesk

Onze helpdesk staat voor u klaar. Zowel telefonisch als via e-mail kunt u met vragen en mutaties bij ons terecht.

Helpdesk

Opleiding

Opleiding vormt een belangrijk onderdeel van het succes tot implementatie. We helpen u op weg.

Opleiding

Consultancy

Om te komen tot een succesvolle inrichting van de software hebben we een methodiek ontwikkeld.

Consultancy