Blog

Machinefabriek vd Elsen & tijdregistratie

Machinefabriek vd Elsen & tijdregistratie

Machinefabriek v.d. Elsen is toeleverancier van hoogwaardige fijnmechanische componenten en modules. Met meer dan 30 jaar ervaring, 18 CNC machines, 20 goed opgeleide vakmensen, 1500 m2productieruimte en een streven naar continue verbetering maakt v.d. Elsen een betrouwbare partner.

Of u nu een staalverwerkend bedrijf heeft of een wasserette, tijd is geld. Om inzicht in de kosten te krijgen heb je inzicht in tijd nodig. Er zijn talloze oplossingen om inzicht te krijgen in de tijdbesteding, maar geen een is er zo flexibel en uitgebreid als Smart Time. Dit is ons software pakket dat onverslaanbaar is gebleken op de markt van tijdregistratie. Niet alleen geven wij u inzicht in gewerkte tijd, maar ook in verlof, ziekte, verzuim, overwerk en toeslagen. Zonder problemen koppelen we ook toegangscontrole aan het software en hardware pakket zodat u zonder zorgen met uw bedrijf bezig kunt zijn.

Interesse gewekt? Natuurlijk wilt u eerst weten hoe de software er uit ziet en hoe deze werkt. Geen probleem. Download de demosoftware of laat ons een demonstratie geven.

DEMO

Deze klanten gingen u voor