Blog

Projectregistratie, Planning en Tijdregistratie.

Projectregistratie, Planning en Tijdregistratie.

Overal en altijd inzicht.

 

De nieuwe modulair ingerichte software die u in staat stelt om overal en altijd uw projectregistratie te doen heet JaTime. Tensosoftware levert deze software sinds 2016 en daar zijn we trots op.

De JaTime software is zoals gezegd modulair opgebouwd. Dit geeft het voordeel dat u kunt kiezen welke onderdelen u wilt gaan gebruiken. Of dit nu tijdregistratie, planning of Projectregistratie is. Dat maakt niet uit. De uiterst flexibele opzet van de software geeft u de mogelijkheid om vrijwel alles in beeld te kunnen krijgen. 

De software in combinatie met de JaTime App vormen een sterke basis voor uw Projectregistratie. De App zorgt er voor dat altijd duidelijk is waar iemand zicht bevind, maar ook waaraan gewerkt wordt. Realtime en altijd. Even geen netwerkverbinding? Geen probleem. Als deze later beschikbaar is, krijgt u alsnog inzicht doordat de gegevens op dat moment worden verzonden.

Wilt u realtime uw voertuigen volgen? Geen punt. Dit kan via de App, maar ook via de in te bouwen “voertuig volg systemen”.

Meer weten? Neem even contact op. 

Voertuigen en Projectregistratie

Ook zijn uw gegevens veilig in de JaTime omgeving. De korte back-up cycli en beveiligde servers zorgen ervoor dat uw gegevens beschikbaar zijn. Graag vertellen we u meer over deze software en wat deze voor u kan betekenen. Net als voor onze Smart Time oplossing zorgt JaTime voor een besparing in tijd en geld. Neem even contact met ons op zodat we u er alles over kunnen vertellen.

Bent u hoofdzakelijk geïnteresseerd in tijdregistratie. Kies dan voor onze uitgebreide software Smart Time. Ook deze software geeft u de mogelijkheden die andere softwarepakketten vaak laten liggen. Uiterst flexibele roosters en toeslagenregelingen tot aan vrij op te zetten rapportages leveren u de informatie die u zoekt.

Wilt u meer info over Smart Time? 

Smart Time DEMO