Blog

JAtime Projectregistratie en Tijdregistratie.

 • Posted On december 22, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

JAtime Projectregistratie en Tijdregistratie.

WEB-client en APP

Projectregistratie en Tijdregistratie in een keer? JaTime is dé oplossing op het gebied van projectregistratie. Overal en altijd heeft u inzicht.

Optimaal gecoördineerd. Detectie via het web client en App De energie en kracht detectie op het werk via het web client. Voor mobiel gebruik, evenals terminal oplossingen en in voertuigen, de jatime app voor de smartphone en de tablet biedt. browser Ondersteuning De jatime Web Client ondersteunt alle populaire en de huidige browsers. Altijd up-to-date Houd regelmatig updaten cycli jatime up to date en een solide back-up-concept stelt uw gegevens. Volledig functionele offline De jatime app gegevens te verzamelen, zonder een permanente verbinding met het internet. De vastgelegde tijden worden opgeslagen op het apparaat en verzonden als een actieve Internet verbinding met de server.

Tijdregistratie op je Smartphone

 • Posted On oktober 11, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie op je Smartphone

De standaard tijdregistratie van Tenso Software is een stabiel en fexibel pakket. Wat het pakket compleet maakt is de Smart Phone App voor Android en IOS. Deze app is al geruime tijd beschikbaar, maar we vonden dit een dusdanig vanzelfsprekende optie dat we er wellicht te weinig aandacht aan hebben geschonken. Bij dezen willen we er wat meer over vertellen.

Ons tijdregistratiesysteem heet Smart Time. De naam zegt het al. Een doordacht tijdregistratie syteem dat ook nog eens altijd en overal beschikbaar is. Naast een installatie op de PC, clientserver of cloudoplossing is er de ESS (Employee Self Service). Deze ESS module is overal beschikbaar op een computer met een internetaansluiting. Zowel op de zaak als thuis. Dit geeft het enorme voordeel dat elke medewerker en leidinggevende altijd zijn zaken kan regelen.

Waar ik het hier met name over wil hebben is de Smart Time App.

Net als de ESS module is deze app een verlengstuk van de “normale” tijdregistratie oplossing. Zodra de app is geïnstalleerd op uw Smart Phone kunt u deze aanmelden in de software. U krijgt de mogelijkheid om (klok) boekingen te maken en deze in te zien. Zo kunt u overal en altijd beginnen met werken.

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

 • Posted On juli 15, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

Tijd en urenregistratie welke geschikt is voor transport bedrijven en chauffeurs is een zeldzaam gegeven. Of men werkt met een chip, welke weer uitgelezen moet worden op een computer, of men werkt met een excel-sheet. Dat laatste is natuurlijk tijdrovend en in-efficiënt, de eerste oplossing is nog steeds handmatig (en daarmee ook inefficiënt). Tenso Software bedacht -binnen het huidige tijdregistratiepakket- de oplossing om chauffeurs eenvoudig en overal hun tijd te laten registreren.

Gratis Tijdregistratie

 • Posted On juni 1, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie geheel gratis

Op zoek naar Tijdregistratie die geheel gratis is? Via onderstaand formulier kunt u dit bemachtigen.
Als tijdregistratie specialist zijnde kunnen wij ons voorstellen dat u tijd en kosten wilt besparen. De aller goedkoopste oplossing kunt u nu zelfs gratis krijgen!

Er bestaat wereldwijd veel online software om gewerkte uren bij te houden en de declarabele uren daarvan te vertalen naar een factuur.

Tijdregistratie geheel gratis:

Madison Collections gebruikt de tijdregistratie van Tenso Software

Madison Collections gebruikt de tijdregistratie van Tenso Software.

Om inzicht te krijgen in de gewerkte tijden besloot Madison Collections gebruik te maken van de tijdregistratie oplossing van Tenso Software. De voordelen van onze software zoals rapportage, overzichtelijkheid en eenvoud van de software zijn de reden geweest om tot aanschaf over te gaan. Madison Collections gebruikt de tijdregistratie van Tenso Software

Gamehouse Eindhoven

 • Posted On mei 17, 2016
 • Categorized In Klanten
 • Written By

Gamehouse Eindhoven en Tenso Software

Gamehouse in Eindhoven zocht een betrouwbaar en betaalbaar systeem om vast te leggen wanneer medewerkers gebruik maken van een lunch. Tenso Software bekeek deze wens en wist in te spelen op deze bijzondere klantwens. Met 120 gebruikers geniet Gamehouse nu van ons basispakket en bespaart nu erg veel op kosten.

Struik Holland

 • Posted On maart 2, 2016
 • Categorized In Klanten
 • Written By

tijdregistratie bij Struik Holland

Struik Holland en Tijdregsitratie van Tenso Software

Al meer dan 80 jaar heeft Struik zich ontwikkeld als specialist op het gebied van grondbewerking en heeft inmiddels al vele innovaties op zijn naam staan. Wat ooit begon als smederij, is inmiddels uitgegroeid tot een moderne fabriek waar dagelijks hoogwaardige machines geproduceerd worden die hun weg vinden naar de gebruikers in meer dan 76 landen. (bron: http://www.struikholland.nl/)

Personeelsadministratie, Tijdregistratie en Urenregistratie

 • Posted On februari 12, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Personeelsadministratie, Tijdregistratie en Urenregistratie

Een tijdrovende zaak. Al die uren, overwerk, toeslagen en verlofuren bijhouden. Dat is voorbij als u kiest voor Smart Time van Tenso Software.
Wij leveren uiterst flexibele software tegen een zeer gunstige prijs. Of u nu een bedrijf heeft van 5 medewerkers of het zijn er 1500, onze software geeft u inzicht!

Tijdregistratie en urenregistratie is een vaak onderschatte bezigheid. Het is in veel gevallen een tijdrovende bezigheid, terwijl dat niet nodig is.
Download de demo en ervaar hoe eenvoudig onze software werkt.