Blog

Urenregistratie PRODUCTIEBEDRIJVEN

PRODUCTIEBEDRIJVEN

Wat wij vaak zien bij productiebedrijven, is de wens om de tijden per locatie en/of type werk inzichtelijk te krijgen. Uiteraard kunnen we hier de perfecte oplossing voor maken die zich door de flexibele software snel terug laat verdienen.

Locatie gebonden

Productie vind vaak plaats op vaste locaties, maar soms ook uiteenlopende plaatsen. Wij hebben daar diverse oplossingen voor.

Op vaste locaties werken we vaak met tijd terminals welke in het plaatselijke netwerk worden opgenomen. Eventueel met de mogelijkheid om aan te geven waaraan gewerkt gaat worden. Ook daarin kennen we meerdere oplossingen, waaronder een terminal welke onafhankelijk van locatie kan functioneren.

Totaal inzicht

Om een goed beeld te kunnen vormen van de geïnvesteerde tijd zorgen we voor een uitgebreide vorm van rapportage.

Binnen onze software kunnen we van de diverse activiteiten de tijden onafhankelijk van elkaar weergeven, maar ook opnemen in specifiek te maken rapporten. Zo kunt u inzicht krijgen waar de meeste tijd in op gaat en daarmee kunt u sturen op kosten.

Onderweg

Productie is 1. De materialen of subs verplaatsen is 2.

Maakt u onderdelen voor een groter geheel? Moeten deze naar een specifieke locatie gebracht worden? Ook deze tijd kunt u perfect registreren via onze smart phone app. Zo weet u ook nog eens wat u investeert buiten de productieomgeving.

Heeft u interesse in een demo?

Urenregistratie voor transport

TRANSPORT

Transportbedrijven hebben te maken met veel regels, toeslagen en locaties. Tijd registreren is daarom in de branche een vak apart. Wij hebben geluisterd en gekeken naar deze branche.

Overal

In de transportwereld is het belangrijk te begrijpen dat medewerkers niet op 1 locatie werken. Een chauffeur kan overal zijn. En dat begrijpen wij. Met onze Smartphone App is het mogelijk om overal tijd te registreren. Op dit nu in Nederland of in Italië is, dat maakt niet uit.

Uw Chauffeurs kunnen tijd boeken, aangeven of ze overnachten of juist weer thuis komen.

Toeslagen

In de wereld van transport kennen we diverse toeslagen. Afhankelijk van de gemaakte rit gelden er andere regels. Zo is het tijdstip van vertrek en aankomst bepalend welke toeslag er geldig is.

Onze oplossing heeft deze ingrediënten in zich. Heeft u naast deze uitgebreide regels nog specifieke bedrijfsregels? Laat het ons weten.

Export

Wij begrijpen dat tijd registreren en de toeslagen vastleggen maar 1 kant van het verhaal is. De verzamelde gegevens moeten ook leesbaar zijn door degenen die zorgen voor de verloning.

Binnen onze Smart Time oplossing is het eenvoudig mogelijk om specifieke rapporten op te bouwen en deze in de juiste vorm te exporteren.

Heeft u interesse in een demo?

GGD en Overheden

GGD en Overheden

Ook bij GGD en overheid is het steeds belangrijker om effectief en verantwoordelijk te werken. Om dit eenvoudig en overzichtelijk in beeld te brengen hebben wij de juiste software. Wij bieden de perfecte urenregistratie voor GGD en overheid.

Projectorganisatie

Project organisatie

Wat is een project organisatie?

Een projectorganisatie is een tijdelijk samenwerkingsverband tussen twee of meer personen met als doel het realiseren van een bepaald doel.

Uit deze definitie blijkt dat samenwerken in een projectorganisatie essentieel is om een verandering te realiseren. Om de samenwerking goed tot stand te laten komen binnen een organisatie en dus ook een projectorganisatie zijn een aantal randvoorwaarden nodig. Dit zijn de drie basispijlers (http://nl.wikipedia.org/wiki/Organisatie & https://proinprojects.nl/coaching-en-advies/38-proin-c/66-item-3)  waar elke organisaties op rust, te weten:

  • Kennis;
  • Kader;
  • Controle.

Via onze software is voornamelijk de laatste pijler te borgen. Via de uitgebreide tijdregistratie, maar ook locatieregistratie en urenverantwoording krijgt u perfect in beeld wat er binnen het project gebeurd. Hierdoor kunt u bepalen of de geïnvesteerde tijd en andere investeringen binnen de kaders blijven. Ook kunt u de personen met de juiste kennis op de juiste manier inplannen.

Projectorganisatie is dus van essentieel belang binnen elk project. Wij helpen u daar graag mee.

Overal beschikbaar

Omdat niet alle projecten binnenshuis afspelen is het noodzakelijk dat u overal en altijd toegang heeft, maar ook input krijgt. Dit is met de moderne technieken eenvoudig geworden. Uw smartphone is een tijdregistratie en projectregistratie module. Met de juiste software op uw smartphone en computer krijgt u eenvoudig in beeld waar, hoelang en op welk project uw mensen werken.

Project en voertuig Registratie van JaTime

Project en voertuig Registratie

JaTime de slimme oplossing voor uw projectregistratie

 

Werkt u binnen uw bedrijf met projecten, heeft u verschillende locaties of heeft u een wagenpark waarvan u wilt weten waar het zich bevindt? JaTime heeft het allemaal te bieden. De modulaire opbouw van deze software geeft de mogelijkheid om te kiezen wat u nodig heeft. Heeft u tijdregistratie nodig, dan kiest u deze module. Zijn er behoeften aan een complete projectregistratie oplossing? Dan kiest u daar voor.

De software is overal beschikbaar via uw smartphone, maar ook op kantoor via de pc of tablet. U kunt altijd en overal bij uw gegevens en u heeft altijd inzicht in waar uw mensen werken en waar hun voertuigen zich bevinden.

Tenso Software steunt het mooie initiatief van Stichting Talisman

Tenso Software steunt het mooie initiatief van Stichting Talisman.

Geen enkel kind mag noodzakelijke hulp ontberen als gevolg van ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen. Stichting Talisman biedt kinderen met een beperking daarom een kans als de reguliere paden niet begaanbaar blijken. Talisman bewandelt simpelweg andere paden: die van de menselijkheid. En daarmee maakt Talisman net het verschil, zodat iemand wél kan meedoen in de samenleving.

Als een echte talisman wenden wij vanuit onze stichting ‘positieve krachten’ aan om bescherming te bieden of geluk te brengen aan die kinderen die dat nodig hebben. Met geld, en als het zo uitkomt met goederen. En natuurlijk met onze enthousiaste en belangeloze inzet.

 

De Stichting Talisman Nuenen is opgericht in mei 2012. Waarom? Omdat wij in onze nabije omgeving steeds meer verhalen horen van (ouders van) kinderen met een handicap of chronische ziekte die met hun spreekwoordelijke rug tegen een bureaucratische muur staan. En omdat we ervan overtuigd zijn dat we voor deze groep mensen iets kunnen betekenen. Door onze krachten te bundelen, door donateurs te werven, acties te organiseren en door gericht hulp te bieden aan ouders en kinderen die de nodige hulp niet via de reguliere instanties kunnen krijgen. Want ook met een beperking moet een kind gewoon mee kunnen doen in onze maatschappij.

www.talisman.nu

Tandartsenpraktijk Schoffelen maakt vanaf nu gebruik van Smart Time.

Tandartsenpraktijk Schoffelen maakt vanaf nu gebruik van Smart Time.

Op zoek naar een goed tijdregistratie pakket zijn diverse partijen voorbij gekomen en getest. Het bleek lastig te zijn om een perfect aansluitend pakket te vinden dat ook nog eens doet wat het belooft. Na een flinke omweg kwam deze klant bij ons terecht met de vraag of wij konden helpen.

Ons pakket heet Smart Time. De naam zegt het al. Het gaat hier om een slim pakket waarbij de grens niet makkelijk te bereiken is. Vrijwel elke tijdregistratievraag kunnen we met onze software beantwoorden. Welke diensten u ook heeft, ze zijn te registreren in Smart Time.

smart time professional

De belangrijkste vraag die gesteld werd en maar niet ingevuld kon worden door andere partijen was het benutten van specifieke dag roosters. In onze software is het uitermate eenvoudig om specifieke dagroosters of zelfs weekroosters te maken. Elk dagrooster kan zijn eigen afronding, pauzemomenten, normtijd en berekening hebben. Eigenlijk verschilt dit niet veel met de opbouw van weekroosters. Ook daar zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Projectregistratie, Planning en Tijdregistratie.

Projectregistratie, Planning en Tijdregistratie.

Overal en altijd inzicht.

 

De nieuwe modulair ingerichte software die u in staat stelt om overal en altijd uw projectregistratie te doen heet JaTime. Tensosoftware levert deze software sinds 2016 en daar zijn we trots op.

De JaTime software is zoals gezegd modulair opgebouwd. Dit geeft het voordeel dat u kunt kiezen welke onderdelen u wilt gaan gebruiken. Of dit nu tijdregistratie, planning of Projectregistratie is. Dat maakt niet uit. De uiterst flexibele opzet van de software geeft u de mogelijkheid om vrijwel alles in beeld te kunnen krijgen. 

De software in combinatie met de JaTime App vormen een sterke basis voor uw Projectregistratie. De App zorgt er voor dat altijd duidelijk is waar iemand zicht bevind, maar ook waaraan gewerkt wordt. Realtime en altijd. Even geen netwerkverbinding? Geen probleem. Als deze later beschikbaar is, krijgt u alsnog inzicht doordat de gegevens op dat moment worden verzonden.

Wilt u realtime uw voertuigen volgen? Geen punt. Dit kan via de App, maar ook via de in te bouwen “voertuig volg systemen”.

Meer weten? Neem even contact op. 

Ook zijn uw gegevens veilig in de JaTime omgeving. De korte back-up cycli en beveiligde servers zorgen ervoor dat uw gegevens beschikbaar zijn. Graag vertellen we u meer over deze software en wat deze voor u kan betekenen. Net als voor onze Smart Time oplossing zorgt JaTime voor een besparing in tijd en geld. Neem even contact met ons op zodat we u er alles over kunnen vertellen.

Bent u hoofdzakelijk geïnteresseerd in tijdregistratie. Kies dan voor onze uitgebreide software Smart Time. Ook deze software geeft u de mogelijkheden die andere softwarepakketten vaak laten liggen. Uiterst flexibele roosters en toeslagenregelingen tot aan vrij op te zetten rapportages leveren u de informatie die u zoekt.

Wilt u meer info over Smart Time? 

Tijdregistratie op je Smartphone

Tijdregistratie op je Smartphone

De standaard tijdregistratie van Tenso Software is een stabiel en fexibel pakket. Wat het pakket compleet maakt is de Smart Phone App voor Android en IOS. Deze app is al geruime tijd beschikbaar, maar we vonden dit een dusdanig vanzelfsprekende optie dat we er wellicht te weinig aandacht aan hebben geschonken. Bij dezen willen we er wat meer over vertellen.

Ons tijdregistratiesysteem heet Smart Time. De naam zegt het al. Een doordacht tijdregistratie syteem dat ook nog eens altijd en overal beschikbaar is. Naast een installatie op de PC, clientserver of cloudoplossing is er de ESS (Employee Self Service). Deze ESS module is overal beschikbaar op een computer met een internetaansluiting. Zowel op de zaak als thuis. Dit geeft het enorme voordeel dat elke medewerker en leidinggevende altijd zijn zaken kan regelen.

Waar ik het hier met name over wil hebben is de Smart Time App.

Net als de ESS module is deze app een verlengstuk van de “normale” tijdregistratie oplossing. Zodra de app is geïnstalleerd op uw Smart Phone kunt u deze aanmelden in de software. U krijgt de mogelijkheid om (klok) boekingen te maken en deze in te zien. Zo kunt u overal en altijd beginnen met werken.

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

Tijd en urenregistratie welke geschikt is voor transport bedrijven en chauffeurs is een zeldzaam gegeven. Of men werkt met een chip, welke weer uitgelezen moet worden op een computer, of men werkt met een excel-sheet. Dat laatste is natuurlijk tijdrovend en in-efficiënt, de eerste oplossing is nog steeds handmatig (en daarmee ook inefficiënt). Tenso Software bedacht -binnen het huidige tijdregistratiepakket- de oplossing om chauffeurs eenvoudig en overal hun tijd te laten registreren.