Blog

Tandartsenpraktijk Schoffelen maakt vanaf nu gebruik van Smart Time.

 • Posted On maart 20, 2017
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tandartsenpraktijk Schoffelen maakt vanaf nu gebruik van Smart Time.

Op zoek naar een goed tijdregistratiepakket zijn diverse partijen voorbij gekomen en getest. Het bleek lastig te zijn om een perfect aansluitend pakket te vinden dat ook nog eens doet wat het belooft. Na een flinke omweg kwam deze klant bij ons terecht met de vraag of wij konden helpen.

Ons pakket heet Smart Time. De naam zegt het al. Het gaat hier om een slim pakket waarbij de grens niet makkelijk te bereiken is. Vrijwel elke tijdregistratievraag kunnen we met onze software beantwoorden.

Project en voertuig Registratie van JaTime

 • Posted On maart 20, 2017
 • Categorized In Producten
 • Written By

Project en voertuig Registratie

JaTime de slimme oplossing voor uw projectregistratie

 

Werkt u binnen uw bedrijf met projecten, heeft u verschillende locaties of heeft u een wagenpark waarvan u wilt weten waar het zich bevindt? JaTime heeft het allemaal te bieden. De modulaire opbouw van deze software geeft de mogelijkheid om te kiezen wat u nodig heeft. Heeft u tijdregistratie nodig, dan kiest u deze module. Zijn er behoeften aan een complete projectregistratie oplossing? Dan kiest u daar voor.

De software is overal beschikbaar via uw smartphone, maar ook op kantoor via de pc of tablet. U kunt altijd en overal bij uw gegevens en u heeft altijd inzicht in waar uw mensen werken en waar hun voertuigen zich bevinden.

Tenso Software steunt het mooie initiatief van Stichting Talisman

Tenso Software steunt het mooie initiatief van Stichting Talisman.

Geen enkel kind mag noodzakelijke hulp ontberen als gevolg van ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen. Stichting Talisman biedt kinderen met een beperking daarom een kans als de reguliere paden niet begaanbaar blijken. Talisman bewandelt simpelweg andere paden: die van de menselijkheid. En daarmee maakt Talisman net het verschil, zodat iemand wél kan meedoen in de samenleving.

Als een echte talisman wenden wij vanuit onze stichting ‘positieve krachten’ aan om bescherming te bieden of geluk te brengen aan die kinderen die dat nodig hebben. Met geld, en als het zo uitkomt met goederen. En natuurlijk met onze enthousiaste en belangeloze inzet.

 

De Stichting Talisman Nuenen is opgericht in mei 2012. Waarom? Omdat wij in onze nabije omgeving steeds meer verhalen horen van (ouders van) kinderen met een handicap of chronische ziekte die met hun spreekwoordelijke rug tegen een bureaucratische muur staan. En omdat we ervan overtuigd zijn dat we voor deze groep mensen iets kunnen betekenen. Door onze krachten te bundelen, door donateurs te werven, acties te organiseren en door gericht hulp te bieden aan ouders en kinderen die de nodige hulp niet via de reguliere instanties kunnen krijgen. Want ook met een beperking moet een kind gewoon mee kunnen doen in onze maatschappij.

www.talisman.nu

DatenStrom Projectregistratie en Tijdregistratie.

 • Posted On februari 7, 2017
 • Categorized In Producten
 • Written By

DatenStrom Projectregistratie en Tijdregistratie.

Perfecte registratie voor uw projecten en uw personeel

 

Optimale registratie van tijd, projecten en locaties. Medewerkers kunnen eenvoudig doorgeven wanneer ze aan welk project begonnen zijn. Uiteraard kunnen er meerdere projecten tegelijkertijd geregistreerd worden per persoon, per dag en natuurlijk per locatie. Uitmuntende software zorgt er voor dat alles duidelijk inzichtelijk is en blijft.

Tracking de gereden routes en bezochte locaties? Geen punt met onze software krijgt u direct inzicht en kunt u desgewenst bijsturen op elk moment. Wie is waar aanwezig? Wie is er onderweg samen met wie? Hoe hard werd er gereden en was dit efficiënt rijgedrag? U weet het vanaf vandaag.

Projectregistratie, Planning en Tijdregistratie.

 • Posted On december 22, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Projectregistratie, Planning en Tijdregistratie.

Overal en altijd inzicht.

 

De nieuwe modulair ingerichte software die u in staat stelt om overal en altijd uw projectregistratie te doen heet JaTime. Tensosoftware levert deze software sinds 2016 en daar zijn we trots op.

De JaTime software is zoals gezegd modulair opgebouwd. Dit geeft het voordeel dat u kunt kiezen welke onderdelen u wilt gaan gebruiken. Of dit nu tijdregistratie, planning of Projectregistratie is. Dat maakt niet uit. De uiterst flexibele opzet van de software geeft u de mogelijkheid om vrijwel alles in beeld te kunnen krijgen. 

De software in combinatie met de JaTime App vormen een sterke basis voor uw Projectregistratie. De App zorgt er voor dat altijd duidelijk is waar iemand zicht bevind, maar ook waaraan gewerkt wordt. Realtime en altijd. Even geen netwerkverbinding? Geen probleem. Als deze later beschikbaar is, krijgt u alsnog inzicht doordat de gegevens op dat moment worden verzonden.

Wilt u realtime uw voertuigen volgen? Geen punt. Dit kan via de App, maar ook via de in te bouwen “voertuig volg systemen”.

Meer weten? Neem even contact op. 

Ook zijn uw gegevens veilig in de JaTime omgeving. De korte back-up cycli en beveiligde servers zorgen ervoor dat uw gegevens beschikbaar zijn. Graag vertellen we u meer over deze software en wat deze voor u kan betekenen. Net als voor onze Smart Time oplossing zorgt JaTime voor een besparing in tijd en geld. Neem even contact met ons op zodat we u er alles over kunnen vertellen.

Bent u hoofdzakelijk geïnteresseerd in tijdregistratie. Kies dan voor onze uitgebreide software Smart Time. Ook deze software geeft u de mogelijkheden die andere softwarepakketten vaak laten liggen. Uiterst flexibele roosters en toeslagenregelingen tot aan vrij op te zetten rapportages leveren u de informatie die u zoekt.

Wilt u meer info over Smart Time? 

Tijdregistratie op je Smartphone

 • Posted On oktober 11, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie op je Smartphone

De standaard tijdregistratie van Tenso Software is een stabiel en fexibel pakket. Wat het pakket compleet maakt is de Smart Phone App voor Android en IOS. Deze app is al geruime tijd beschikbaar, maar we vonden dit een dusdanig vanzelfsprekende optie dat we er wellicht te weinig aandacht aan hebben geschonken. Bij dezen willen we er wat meer over vertellen.

Ons tijdregistratiesysteem heet Smart Time. De naam zegt het al. Een doordacht tijdregistratie syteem dat ook nog eens altijd en overal beschikbaar is. Naast een installatie op de PC, clientserver of cloudoplossing is er de ESS (Employee Self Service). Deze ESS module is overal beschikbaar op een computer met een internetaansluiting. Zowel op de zaak als thuis. Dit geeft het enorme voordeel dat elke medewerker en leidinggevende altijd zijn zaken kan regelen.

Waar ik het hier met name over wil hebben is de Smart Time App.

Net als de ESS module is deze app een verlengstuk van de “normale” tijdregistratie oplossing. Zodra de app is geïnstalleerd op uw Smart Phone kunt u deze aanmelden in de software. U krijgt de mogelijkheid om (klok) boekingen te maken en deze in te zien. Zo kunt u overal en altijd beginnen met werken.

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

 • Posted On juli 15, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

Tijd en urenregistratie welke geschikt is voor transport bedrijven en chauffeurs is een zeldzaam gegeven. Of men werkt met een chip, welke weer uitgelezen moet worden op een computer, of men werkt met een excel-sheet. Dat laatste is natuurlijk tijdrovend en in-efficiënt, de eerste oplossing is nog steeds handmatig (en daarmee ook inefficiënt). Tenso Software bedacht -binnen het huidige tijdregistratiepakket- de oplossing om chauffeurs eenvoudig en overal hun tijd te laten registreren.

Gratis Tijdregistratie

 • Posted On juni 1, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie geheel gratis

Op zoek naar Tijdregistratie die geheel gratis is? Via onderstaand formulier kunt u dit bemachtigen.
Als tijdregistratie specialist zijnde kunnen wij ons voorstellen dat u tijd en kosten wilt besparen. De aller goedkoopste oplossing kunt u nu zelfs gratis krijgen!

Er bestaat wereldwijd veel online software om gewerkte uren bij te houden en de declarabele uren daarvan te vertalen naar een factuur.

Tijdregistratie geheel gratis: