Blog

Tenso Software steunt het mooie initiatief van Stichting Talisman

Tenso Software steunt het mooie initiatief van Stichting Talisman.

Geen enkel kind mag noodzakelijke hulp ontberen als gevolg van ontoereikende regelgeving of het ontbreken van middelen. Stichting Talisman biedt kinderen met een beperking daarom een kans als de reguliere paden niet begaanbaar blijken. Talisman bewandelt simpelweg andere paden: die van de menselijkheid. En daarmee maakt Talisman net het verschil, zodat iemand wél kan meedoen in de samenleving.

Als een echte talisman wenden wij vanuit onze stichting ‘positieve krachten’ aan om bescherming te bieden of geluk te brengen aan die kinderen die dat nodig hebben. Met geld, en als het zo uitkomt met goederen. En natuurlijk met onze enthousiaste en belangeloze inzet.

 

De Stichting Talisman Nuenen is opgericht in mei 2012. Waarom? Omdat wij in onze nabije omgeving steeds meer verhalen horen van (ouders van) kinderen met een handicap of chronische ziekte die met hun spreekwoordelijke rug tegen een bureaucratische muur staan. En omdat we ervan overtuigd zijn dat we voor deze groep mensen iets kunnen betekenen. Door onze krachten te bundelen, door donateurs te werven, acties te organiseren en door gericht hulp te bieden aan ouders en kinderen die de nodige hulp niet via de reguliere instanties kunnen krijgen. Want ook met een beperking moet een kind gewoon mee kunnen doen in onze maatschappij.

www.talisman.nu

DatenStrom Projectregistratie en Tijdregistratie.

 • Posted On februari 7, 2017
 • Categorized In Producten
 • Written By

DatenStrom Projectregistratie en Tijdregistratie.

Perfecte registratie voor uw projecten en uw personeel

 

Optimale registratie van tijd, projecten en locaties. Medewerkers kunnen eenvoudig doorgeven wanneer ze aan welk project begonnen zijn. Uiteraard kunnen er meerdere projecten tegelijkertijd geregistreerd worden per persoon, per dag en natuurlijk per locatie. Uitmuntende software zorgt er voor dat alles duidelijk inzichtelijk is en blijft.

Tracking de gereden routes en bezochte locaties? Geen punt met onze software krijgt u direct inzicht en kunt u desgewenst bijsturen op elk moment. Wie is waar aanwezig? Wie is er onderweg samen met wie? Hoe hard werd er gereden en was dit efficiënt rijgedrag? U weet het vanaf vandaag.

JAtime Projectregistratie en Tijdregistratie.

 • Posted On december 22, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

JAtime Projectregistratie en Tijdregistratie.

WEB-client en APP

 

Optimaal gecoördineerd. Detectie via het web client en App De energie en kracht detectie op het werk via het web client. Voor mobiel gebruik, evenals terminal oplossingen en in voertuigen, de jatime app voor de smartphone en de tablet biedt. browser Ondersteuning De jatime Web Client ondersteunt alle populaire en de huidige browsers. Altijd up-to-date Houd regelmatig updaten cycli jatime up to date en een solide back-up-concept stelt uw gegevens. Volledig functionele offline De jatime app gegevens te verzamelen, zonder een permanente verbinding met het internet. De vastgelegde tijden worden opgeslagen op het apparaat en verzonden als een actieve Internet verbinding met de server.

Tijdregistratie op je Smartphone

 • Posted On oktober 11, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie op je Smartphone

De standaard tijdregistratie van Tenso Software is een stabiel en fexibel pakket. Wat het pakket compleet maakt is de Smart Phone App voor Android en IOS. Deze app is al geruime tijd beschikbaar, maar we vonden dit een dusdanig vanzelfsprekende optie dat we er wellicht te weinig aandacht aan hebben geschonken. Bij dezen willen we er wat meer over vertellen.

Ons tijdregistratiesysteem heet Smart Time. De naam zegt het al. Een doordacht tijdregistratie syteem dat ook nog eens altijd en overal beschikbaar is. Naast een installatie op de PC, clientserver of cloudoplossing is er de ESS (Employee Self Service). Deze ESS module is overal beschikbaar op een computer met een internetaansluiting. Zowel op de zaak als thuis. Dit geeft het enorme voordeel dat elke medewerker en leidinggevende altijd zijn zaken kan regelen.

Waar ik het hier met name over wil hebben is de Smart Time App.

Net als de ESS module is deze app een verlengstuk van de “normale” tijdregistratie oplossing. Zodra de app is geïnstalleerd op uw Smart Phone kunt u deze aanmelden in de software. U krijgt de mogelijkheid om (klok) boekingen te maken en deze in te zien. Zo kunt u overal en altijd beginnen met werken.

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

 • Posted On juli 15, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie en urenregistratie Voor Transportbedrijven en Chauffeurs

Tijd en urenregistratie welke geschikt is voor transport bedrijven en chauffeurs is een zeldzaam gegeven. Of men werkt met een chip, welke weer uitgelezen moet worden op een computer, of men werkt met een excel-sheet. Dat laatste is natuurlijk tijdrovend en in-efficiënt, de eerste oplossing is nog steeds handmatig (en daarmee ook inefficiënt). Tenso Software bedacht -binnen het huidige tijdregistratiepakket- de oplossing om chauffeurs eenvoudig en overal hun tijd te laten registreren.

Gratis Tijdregistratie

 • Posted On juni 1, 2016
 • Categorized In Producten
 • Written By

Tijdregistratie geheel gratis

Op zoek naar Tijdregistratie die geheel gratis is? Via onderstaand formulier kunt u dit bemachtigen.
Als tijdregistratie specialist zijnde kunnen wij ons voorstellen dat u tijd en kosten wilt besparen. De aller goedkoopste oplossing kunt u nu zelfs gratis krijgen!

Er bestaat wereldwijd veel online software om gewerkte uren bij te houden en de declarabele uren daarvan te vertalen naar een factuur.

Tijdregistratie geheel gratis:

Madison Collections gebruikt de tijdregistratie van Tenso Software

Madison Collections gebruikt de tijdregistratie van Tenso Software.

Om inzicht te krijgen in de gewerkte tijden besloot Madison Collections gebruik te maken van de tijdregistratie oplossing van Tenso Software. De voordelen van onze software zoals rapportage, overzichtelijkheid en eenvoud van de software zijn de reden geweest om tot aanschaf over te gaan. Madison Collections gebruikt de tijdregistratie van Tenso Software

Gamehouse Eindhoven

 • Posted On mei 17, 2016
 • Categorized In Klanten
 • Written By

Gamehouse Eindhoven en Tenso Software

Gamehouse in Eindhoven zocht een betrouwbaar en betaalbaar systeem om vast te leggen wanneer medewerkers gebruik maken van een lunch. Tenso Software bekeek deze wens en wist in te spelen op deze bijzondere klantwens. Met 120 gebruikers geniet Gamehouse nu van ons basispakket en bespaart nu erg veel op kosten.